מתכון בריא לארוחת בוקר מאת ד"ר עדי סאקר‬‬

מצרכים:

‫שקשוקה פטריות ‪ /עלי מנגולד ‪ /תרד

‫‪ 2בצלים

‫שמן זית

‫‪ 4גבעולים של סלרי

‫‪ 4שיני שום

‫חבילת פטריות

‫‪ 1/2כפית מלח

‫קורט פפריקה לקישוט

‫‪ 4ביצים

אופן ההכנה

‫משחמים את הבצל עם השמן

‫זית מוסיפים את הפטריות

‫והסלרי מטבלי לפי הטעם‪.

‫שוברים את הביצים ומבשלים

‫על להבה נמוכה כ–‪ 20דקות‪ 

מתכון לשקשוקה בריאה עדי סאקר
מתכון לשקשוקה בריאה