מתכון בריא לירקות קלויים בתנור מאת ד"ר עדי סאקר
מצרכים:
2קישואים בינוניים חתוכים לפרוסות
1פלפל אדום חתוך לפרוסות
1פלפל צהוב חתוך לפרוסות
450גר' אספרגוס טרי חתוך לחתיכות בינוניות
1בצל אדום
3כפות שמן זית
1כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור, טחון טרי .
אופן ההכנה
חממו את התנור ל230 -
מעלות .שימו את הקישואים, הפלפלים ,האספרגוס והבצל
בתבנית קלייה גדולה .הוסיפו את שמן הזית ,המלח והפלפל
שחור ,וערבבו עד שהירקות מכוסים .סדרו שכבה אחת
בתבנית .קלו למשך 30 דקות וערבבו מידי פעם ,עד
שהירקות משחימים קלות ורכים.